Suomen maatalousmuseo Sarka | 28.8. | Loimaa | Avoimet ovet | Varsinais-Suomen museopäivä | Ilmaistapahtuma |
Kulttuurikierros_vaakakuva

Sunnuntaina 28.8.2022 vietetään Varsinais-Suomen museopäivää. Monet museot ympäri maakuntaa avaavat ovensa ilmaiseksi yleisölle ja kutsuvat tutustumaan sekä tuttuihin että tuntemattomampiin kohteisiin. Loimaalla tapahtumapäivänä voi vierailla yhteensä peräti kahdessakymmenessäkuudessa kohteessa!

Sarka on tänäkin vuonna mukana Loimaan kulttuurikierroksessa ja näyttelyihimme on silloin vapaa pääsy aukioloaikoinamme klo 10−17. Lisäksi tarjoamme maksutta kaksi puolen tunnin opastusta Lumoavat laitumet -näyttelyyn klo 12 ja klo 14.

Kaikki kulttuurikierroksen kohteet ovat avoinna vähintään klo 11−16 ja niihin on ilmainen sisäänpääsy. Mukana ovat Sarka-museon lisäksi myös Aikamatka Virttaanraitilla -reitti, Alpo Jaakolan patsaspuisto, Ateljee Hulmi, Hollonmäen pihapiiri ja kotimuseo, Hotelli Vihannonkulman Jaakolan Pirkon Kalleria, Hunnaan kotiseutumuseo, Krekilän mylly, Kurkijokimuseo, Lieskiven Pajamuseo, Loimaan Kotiseutumuseo, Loimaan koulumuseo, Loimaan Perinnesuksi, Loimaan pääkirjasto, Loimaan Taideseura, Loimaan Taidetalo, Loimaan Veteraanipuisto, Mauno Ketosen kotimuseo, MikkoMuseo, Mälläisten wanha kauppa,  Story of Zon Loimaan kaupungintalolla, Tiibetin taiteen keskus, Torkville eli Alpo Jaakolan Ateljeekoti, Vesikosken mylly, Vesikoskitalo / Nahkalinna sekä Orisuon rukoushuone.

Kulttuurikierroksen kulkemista helpottamaan Suomen maatalousmuseo Sarka ja Loimaan kulttuuripalvelut ovat tehneet kartan, johon kukin kohde on merkitty osoitteineen ja aukioloineen. Kartan voi noutaa itselleen etukäteen Suomen maatalousmuseo Sarasta ja päivän aikana karttaa on saatavissa kaikista mukana olevista kohteista. Kartta löytyy myös torstaina 18.8. ilmestyvästä Loimaan Lehdestä ja sen voi avata ja tulostaa täältä: Kulttuurikierros_museopassi 2022.

Kartta toimii myös museopassina. Keräämällä vierailuista merkintöjä ja palauttamalla museopassin johonkin päivän kohteista (Virttaanraitin reittiä ja Krekilän myllyä lukuun ottamatta), osallistuu tuotearvontaan. Pääpalkintona on kahden hengen VIP-paketti Suomen maatalousmuseo Sarkaan sisältäen ilmaisen sisäänpääsyn, opastuksen ja lounaan.

Tapahtuma-aika

28.8.2022 klo 11–16

Pääsymaksut

Tapahtuma on ilmainen.

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.